// information
// Nikolaj Mørch Kristensen
35 år gammel, Tilflytter til Sønderjylland i 2018, nærmere betegnet Genner lidt nord for Aabenraa hvor jeg både bor med min kone Kira og vores dreng Nohr, samt har eget fotostudie. 
Har interesseret mig for at fotografere det meste af mit voksne liv, men først inden for de sidste par år har interessen været dertil at gøre det til mere end bare en hobby.
Indenfor fotografering arbejder jeg mest i portrætter. Der ynder jeg at fange folk i nuet, som helt klart er der, at man fanger folk på den bedst mulige måde. 
// Booking
Ved booking, bedes du sende en besked igennem min kontaktformular.
// Fortrydelsesret
nikolaj mørch fotografi yder fortrydelsesret på alle fotograferinger. Fortrydelsesretten bortfalder idét billederne er blevet godkendt af kunde, og derefter printet eller udleveret som filer.
// TFP
TFP er en forkortelse for 'Time for photos' | 'time for prints' | 'time for practice' - som kort betyder, en gensidig aftale mellem fotograf og model om at de sammen tager billeder som de begge kan drage nytte af. En tfp aftale hos nikolaj mørch fotografi omfatter altid en underskreven kontrakt af både fotograf & model, som indeholder betingelser for aftalen, samt brugen af de billeder der tages. 
TFP billeder taget hos nikolaj mørch fotografi vil blive brugt på denne hjemmeside, på facebook/instagram samt diverse andre fotosider.
// Rettigheder
Som fotograf har man rettighederne til de billeder man tager. 
derfor er det en højere pris der tages hvis du ønsker at få de billeder der er taget som filer fremfor som fysiske udskrifter.
// GDPR | persondatapolitik
nikolaj mørch fotografi med CVr 43349260, er en dansk virksomhed med adresse på genner bygade 11, 6230 rødekro, Danmark. vi behandler personoplysninger for kunder, der booker ydelser hos os.
Vi værner om dine personoplysninger og følger den til enhver tid gældende lovgivning for at beskytte dig som privatperson. Vi anvender udelukkende personoplysningerne i forbindelse med bookning af fotografering samt udsendelse af faktura.
Når du afgiver personoplysninger til os, giver du dit samtykke til, at dine personoplysninger kan behandles i henhold til de bestemmelser, der fremgår af de vilkår og betingelser for denne persondatapolitik. Hvis du tilføjer personoplysninger om andre personer, er det dit ansvar at sikre, at nikolaj mørch fotografi kan behandle personoplysningerne i henhold til de gældende persondatavilkår.
nikolaj mørch fotografi behandler dine personoplysninger i den udstrækning, det er tilladt ved lov. Behandling af data finder sted, når du f.eks. foretager en booking indsamler nikolaj mørch fotografi følgende oplysninger: Deltagerens navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse.
Oplysningerne i forbindelse med en booking anvendes af nikolaj mørch fotografi's administrator til at registrere og dokumentere, at den pågældende person er tilmeldt en fotografering. Derudover kan oplysninger anvendes til at kontakte deltageren/kontaktpersonen i forbindelse med aflysning eller ændring af en aftale.
Beskyttelse og sikkerhed
Nikolaj Mørch Fotografi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang.
nikolaj Mørch fotografi sletter personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det betyder f.eks., at vi sletter oplysningerne, når der ikke længere er et formål med at behandle de pågældende personoplysninger.
Ændring, sletning og gennemgang af dine personoplysninger
nikolaj mørch fotografi opbevarer dine oplysninger, så længe lovgivningen foreskriver. Kunder har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om den enkelte person i forbindelse med en Fotografering. Hvis de oplysninger, vi har registreret om dig, ikke er korrekte, kan du få dem rettet eller slettet. Anmodninger skal fremsendes per mail til kontakt@nikolajmoerch.dkDu har altid ret til at gøre indsigelse imod, at vi anvender dine oplysninger.
Kontakt
Hvis du har spørgsmål til nikolaj mørch fotografi`s behandling af personoplysningerne, er du altid velkommen til at rette henvendelse til os.
Nikolaj Mørch Fotografi
Genner Bygade 11
6230 Rødekro
E-mail: kontakt@nikolajmoerch.dk
// Betaling
Nikolaj Mørch fotografi tilbyder både betaling på faktura, samt via mobilepay. Der modtages ikke kontant betaling.
// Information //

* Kørsel - distancer over 30km. fra min udkørsels-adresse i Genner, Rødekro, tilføres et gebyr på 2,49,- pr. ekstra km. kørt udover de første 30km.
* Godkendelse af billeder - link til dropbox bliver sendt via mail, hvorpå du kan se alle billeder der er taget.
Du kan herefter bestille de billeder du vil have færdigredigeret

* levering af print - Alle billeder bliver printet hos en professionel fotohandler, på rigtigt fotopapir. Billeder skal afhentes i Genner, Rødekro eller sendes for købers regning
VALGFRI PRINT - vaLGFRI PRINT inkluderer ikke storformat størrelser
VALGFRI BILLEDER - ønsks yderligere billeder, kan disse tilkøbes for 149,- stk. eller alle filer for 999,-


// Har du særlige ønsker, eller vil du have et tilbud, så send mig en besked igennem kontaktformularen //
Back to Top